Kristianstads DFF var närmast seger i kvällens möte i OBOS Damallsvenskan mot serieledarna Linköpings FC.

Matchen slutade 1-1 men Kristianstad vann avslutning på mål ”statistiken” med 8-2. En bidragande orsak till att Kristianstad inte kunde avgöra matchen var Linköpings mycket duktiga målvakt Emma Holmgren. Hon svarade för flera riktigt kvalificerade räddningar. Även om hennes kollega i Kristianstads målet, Moa Olsson inte hade riktigt lika mycket att göra svarade även hon för flera riktigt bra räddningar. Kristianstads mål gjordes av Sofia Hagman medan Stina Blackstenius gjorde Linköpings.

Nu återstår en omgång av damallsvenskan innan det är VM-uppehåll. Däremot tar jag uppehåll nu som kommentator för damallsvenskan.tv och är tillbaka igen när serien drar igång efter VM. 

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks