Idag var jag åter på Limhamns IP i Malmö för att kommentera damallsvenskan för obosdamallsvenskan.se. Limhamn tog emot Kungsbacka i ett viktigt möte där båda igen verkligen ville ta tre poäng för att hänga på bland annat Djurgården i kampen om att spela i damallsvenskan även nästa år

Och att det stod mycket på spel märktes då det stundtals var ett nervöst spel.

Efter en mållös första halvlek var det Limhamn som tog ledningen efter 50 minuter genom Sophie Sundqvist som gjorde sitt femte mål för säsongen. Tre av målen har hon gjort mot just Kungsbacka.

Avgörande kom två minuter före fulltid när Dallas Dorosy satte 2-0 för Limhamn.

Kungsbacka kämpade på bra men lyckades inte få in något mål utan fick resa hem utan några poäng.

Nedan finns några bilder från matchen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks