LoMi Medias AI-policy

Ingen har kunnat undgå AI-tekniken utan den har förändrat våra möjligheter till att bland annat skaffa information på ett helt nytt sätt.
Det kommer säkert finnas tillfällen då även jag (LoMi Media) kommer att använda AI på ett eller annat sätt
Så här förhåller sig LoMi Media till AI-tekniken..

LoMi Media (Micke Dahl) är ansvarig utgivare av www.lomimedia.nu och ansvarar för allt som publiceras på hemsida, inklusive eventuellt material som är framtaget med hjälp av, eller baserat på, AI eller annan teknik. Noteras ska att allt som publiceras på hemsidan granskas av en människa går under utgivarskapet.

  • LoMi Media (Micke Dahl) och inlånade skribenter kan ta hjälp av AI-teknik under skapande av en artikel eller annan produkt. Det kan till exempel handla om att göra research, spåna idéer eller ge förslag på rubriker. Om AI-teknik har använts kommer det tydligt framgå (dock ej för rubriker).
  • Noteras ska att allt som publiceras på hemsidan granskas av en människa går under utgivarskapet.
  • AI-teknik kommer aldrig att användas för att redigera eller skapa bilder. Samtliga bilder som publiceras av LoMi Media är fotograferade av Micke Dahl eller av någon annan namngiven fotograf.

    Policyn är skapad av Micke Dahl, LoMi Media 2023-11-22 23.00

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks