Eftermiddagens tillbringade jag på Limhamns IP där jag kommenterade matchen i OBOS Damallsvenskan mellan Limhamn Bunkeflo och Kristianstad. Matchen slutade efter en välspelad och trevlig match. Men samtalsämnet efter matchen var frisparken som efter en stund blev straff. SVT Sport publicerade ett klipp från situationen kan du se HÄR. I klippet hörs att jag blev förvånad över det ändrade domslutet. Rätt eller fel?, det är det bara domarna som vet för dem var ju närmast situationen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks