Idag var jag på Malmö IP och kommenterade FC Rosengård mot Djurgården för OBOS Damallsvenskans tv. Det var på pappret en match mellan botten och toppen, vilket som också visade sig inledningsvis då FC Rosengård tog ledningen redan efter 15 sekunder. Djurgården försökte med alla medel komma tillbaka i matchen och svarade för en godkänd insats men det räckte inte mot ett starkt offensivt FC Rosengård som ånga på mot ett SM-guld. När 90 minuter var spelade stod Rosengård som segrare med 3-1 och kräftgången fortsätter för Djurgården som fortsatt ligger på nedflyttningsplats. I nästa omgång ställs Djurgården mot bottenkonkurrenten IF Limhamn Bunkeflo i en väldigt viktig match.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks