Idag kommenterade jag åter igen OBOS Damallsvenskan på Limhamns IP. I onsdags var det LB07 mot Linköping och i dag var det Skånederby mellan LB07 och Vittsjö. Precis som i onsdags var det Limhamn Bunkeflo som var det drivande laget och hade en del chansen men målen uteblev för hemmalaget. Vittsjö däremot hade mer flyt i sina avslut och när domaren blåste av matchen efter 90 minuter stod det 0-3 på resultattavlan. Vittsjö höjde kvalitén på sitt spel efter första målet som kom efter ungefär 60 minuters spel och därefter var det egentligen aldrig något snack om saken. I slutet av matchen kom både 2-0 och 3-0. Målskyttar för Vittsjö blev Michelle De Jongh (2) och Clara Markstedt. I och med förlusten tappade LB07 mark till Växjö i botten men däremot gick Vittsjö i och med segern upp på samma poäng som Rosengård som dock har en match mindre spelad.

Nedan kan du se foto som jag och även min kompis Per Viklund tog innan, under och efter matchen. Du kan även se highlight från matchen HÄR.