Idag var det dags för mitt femte uppdrag för året som kommentator i OBOS Damallsvenskan och matchen mellan IF Limhamn Bunkeflo och Linköping. En match som inledningsvis var jämn men ju längre som matchen förlöpte ju mer tog Linköping över och till sist skrevs slutresultatet till 4-0 i Linköpings favör.
Matchen var emellanåt ganska välspelad och innehöll många målchanser. Men det som jag minns mest från matchen var målvaktsspelet, och då från både Limhamn och Linköpings målvakter. Ett par riktiga kvalificerade räddningar. Kul att se.

Nu blir det några dagars vila innan det är dags att kommentera nästa match och det är redan på söndag då det är Skånederby mellan Limhamn och Vittsjö.

Nedan kan du se några bilder som min kompis Tony Engström tog under kvällen. Du kan även se highlights från matchen HÄR.

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”800″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”800″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”800″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”800″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”800″][/media-credit]

[media-credit id=1 align=”alignnone” width=”800″][/media-credit]

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks