Efter två års frånvaro så är det imorgon dags för Lundaspelen i handboll. Fram till den 30/12 kommer 658 lag från 139 föreningar totalt spela 2057 matcher. LoMi Media kommer att vara på plats på många av matcherna (dock inte alla 2057) och foton kommer att publiceras här på www.lomimedia.nu .
Jag har även skapat en sida där samtliga artiklar kommer finnas samlade och på sidan finns även allt som LoMi Media publicerat från tidigare år av Lundaspelen. Klicka HÄR för att komma till den sidan.
Den 30/12 är det finaldag bla i Sparbanken Skåne Arena A och där kommer att jag finnas och kommentera samtliga finaler i webbtv på Handboll Play.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks