Svensk Elithandboll presenterade nu på morgonen en nyhet inför stundande säsong. I pressmeddelandet beskrivs det som den största förändringen någonsin Inom svensk elithandboll.
Det innebär att Handbollsligan blir ett varumärke som innefattar allt som har med elithandboll att göra. Därmed kommer det två högsta serier på dam-respektive herrsidan att heta Handbollsligan dam och Handbollsligan herr.
Det kommer också att lanseras en digital plattform den 10:e augusti med namnet Handbollsligan Live.

Läs mer i Svensk Elithandbolls pressmeddelande HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks