(Foto: Finalspel 2023, LoMi Media – Måns Löfstedt)

I skrivande stund spelas den näst sista finalen av årets Lundaspelen i handboll. Arrangörsföreningen Lugi´s F19-lag möter Sävehof och det är faktiskt samma föreningar som möts även i P19-finalen som börjar 15.38.
För min egen del så följer jag finalerna framför tvn vilket jag nog aldrig gjort tidigare, då jag antingen varit på plats som åskådare eller som kommentator för webbtv-sändningarna. Men i år valde man att köra en enkel variant av streaming och då ingick det ingen kommentator. Jag är högst osäker att jag klarat av det om jag hade fått frågan med tanke på min ryggstatus. Men jag håller tummarna för att man till nästa år går tillbaka till en tv-produktion med fler kameror samt kommentator.

Jag har försökt räkna ut vilket Lundaspel det är i ordningen för mig och jag tror detta var det tionde som jag besökte som fotograf.
Detta året har jag inte varit på plats lika mycket som tidigare år och inte heller på besök i så många olika hallar heller. Dels beror det på mina ryggbesvär men även att det är första året som inget av mina barn spelat i Lundaspelen. Men trots detta så blev det tre dagar med handboll och 265 publicerade foton.
Jag tycker Lundaspelen är en fantastik turnering och det är oerhört kul att se alla dessa spelare, föräldrar och funktionärer i sina roller.
Nu är det några dagars paus innan nästa Lundaspel startar nämligen Lundaspelen i basket. Jag hoppas kunna göra några hallbesök även där.

Slutligen så har jag valt ut 25 foton av de som jag publicerat under Lundaspelen, och dessa kan du sen nedan.


LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks