Danmark försvarade gulden från 2019 respektive 2021 och kan nu för tredje gången i rad titulera sig världsmästare. I finalen besegrades Frankrike med 34-29 och det är en grymt bra prestation som det danska laget svarat för. Laget har inte förlorat en match på tre VM-turneringar.
Sverige lyckades däremot inte vinna bronsmatchen mot Spanien trots ledning i paus. Spaniens segersiffror skrevs till 39 -34 inför storpublik i Tele 2 Arena.

Ett stort grattis till Danmark för en fantastisk turnering. Jag har såg fyra av Danmarks matcher live i Malmö Arena och det var upplevelser som jag nog inte kommer att glömma. Stämningen i Malmö Arena var sagolik när de danska supportrarna hejade fram sitt lag.
Stämningen i Scandinavium och Tele 2 Arena har också varit något ut över det vanliga och det måste varit en oerhörd upplevelse för spelarna att spela i dessa arenor.
Jag vill också berömma Anders Bjuhr och Claes Hellgren som varit ett grymt kommentatorspar under VM 🎤.

Nu lägger vi VM 2023 i Sverige och Polen till handlingarna och jag har nu plockat fram mina favorit bilder från besöken i Malmö Arena.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks