Under förmiddagen blev det besök i tre hallar för att fotografera slutfasen av årets Lundaspelen i handboll. Hallarna som fick besök av LoMi Media var Killebäckhallen i Södra Sandby, Hedda Idrottshall och Bollhuset i Lund. Besöken resulterade i 89 foton som du kan se nedan.
Under kvällen spelas det slutspelsmatcher för fulla muggar och i morgon avslutas årets turnering med finaler i Sparbanken Skåne Arena och i Idrottshallen i Lund.
Som det ser ut just nu så var dagens fotande det sista för mig under årets Lundaspel vilket innebär att jag inte kommer vara på plats i morgon.
I de tre senaste finaldagarna 2018, 2019 och 2022 så har jag kommenterat samtliga A-finaler för webbtv. Det blir dock inte så i år då man dragit ner på detta och finalerna kommer att sändas på samma enkla sätt som alla andra matcher har streamats under turneringen. Jag hoppas dock att man återupptar finalsändningarna nästa år då dessa varit mycket uppskattade.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks