BILDEXTRA: Dansk seger mot USA inför över 12000 i Malmö Arena

Danmark hade inga problem att besegra USA i den näst sista gruppspelsmatchen i handbolls-VM. När matchuret stod på 60 minuter hade Danmark gjort 33 mot och USA 24. Efter matchen hyllades de danska spelarna av 12000 åskådare som sjöng Volbeats låt ”For evigt”.
Jag hann även med att se en halvlek av matchen mellan Kroatien och Belgien. En match som Kroatien vann ganska enkelt med 34-26.
Nu återstår det en dag av matcher i Malmö Arena och det är på måndag då bland annat Danmark möter Egypten.
Idag blev det 102 bilder från mitt besök i arenan och dessa kan du se nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy