Jag har refererat elitidrott för både radio och webb-tv sedan 1999 men har aldrig varit med om att en match slutat 10-0. Men detta fick jag uppleva idag när jag refererade FC Rosengård mot IFK Kalmar i damallsvenskan i fotboll. Rosengård körde fullständigt över Kalmar och redan efter en kvart av första halvlek ledde hemmalaget med 3-0 och då var matchen i praktiken redan avgjord.

I Rosengård fick vi ses två stycken tremålskyttar, Iva Landeka och Anja Mittag.

I Rosengård gjorde spanjorskan Celia Jiménez Delgado debut och i den svarade hon för en assist.

Nedan finns två intervjuer för Sveriges Radio som jag gjorde efter matchen.

Jonas Wahlfridsson, tränare IFK Kalmar

Jonas Eidevall, tränare FC Rosengård

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks