Efter två raka förluster i damallsvenskan i fotboll för Kristianstads DFF blev det på söndagseftermiddagen äntligen en seger. På Kristianstads nya fotbollsarena besegrades Piteå med 2-1. För Piteås del var lagets andra raka förlust men ligger trots förlusten kvar på förstaplatsen, två poäng för FC Rosengård som dock har en match mindre spelad.

Kristianstad skaffade sig ett 2-0 överläge efter två mål av Amanda Edgren. Men när Piteå reducerade på straff i den 69:e minuten av Julia Karlernäs tog man över spelet och skapade en hel del chanser mot Kristianstads mål och kunde med lite tur kvitterat men Kristianstad höll undan.

Nedan kan du höra intervjuer med matchens målskyttar, Amanda Edgren och Julia Karlernäs som jag gjorde för P4 Kristianstad respektive P4 Norrbotten.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks