Det var upplagt för en spännande och viktig match i eftermiddags på Limhamns IP när IF Limhamn Bunkeflo skulle ta emot bottenkollegan Hammarby i Damallsvenskan.

Jag refererade matchen för Sveriges Radio och fick två nervösa lag som visste det var mycket på spel. Limhamn tog ledningen i mitten av den första halvleken och såg ut att ha relativ bra koll på läget men gästerna ville annat och i andra halvlek gick man från underläge 0-1 till vinst 3-1.

Hammarby bröt trenden och vann efter fyra raka försluter och ökade avståndet till LB07. För LB07 ser det mörkare ut då man i och med förlusten nu har åtta raka matcher utan vinst och degraderingen till Elitettan kommer allt närmare.

Hör min intervju med LB07s målvakt Emma Lind HÄR. Gjorde även intervju med Hammarbys tvåmålsskytt Emma Jansson men den är inte publicerad än på P4 Stockholms hemsida.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks