IF Limhamn Bunkeflo tog chansen att hänga på Vittsjö GIK i jakten på ett nytt allsvenskt kontrakt i Damallsvenskan. I eftermiddags vann man hemma mot Växjö DFF med 2-1. Men det satt långt inne för hemmalagets del. Avgörandet kom inte förrän i den femte tilläggsminuten då gjorde Julia Welin det förlösande 2-1-målet. Därmed har man nu lika många poäng som Vittsjö som ligger på rätt sida strecket, men Vittsjö har en match mindre spelad.
För Växjös del var utsättningarna var tydliga inför dagens. Seger för Växjö DFF borta mot LB07 och kontraktet i Damallsvenskan skulle vara säkrat. Men nu får man leva i ovisshet ytterligare en omgång.

Hör mina intervjuer från matchen nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks