Det är inte varje dag man får uppleva sju mål i en allsvenskmatch men igår blev detta verklighet. Micke refererade matchen mellan Trelleborgs FF och GIF Sundsvall för Sveriges Radio´s räkning som slutade med att Sundsvall van med hela 6-1. Resultatet speglade i stort sett matchbilden. Trelleborg hängde med i matchens första tio minuter då ställningen var 1-1 men därefter var det Sundsvall för hela slanten och det var aldrig något snack om vilket av lagen som skulle vinna utan frågan var istället med hur många mål Sundsvall skulle vinna.  Trelleborgs spel var blekt men Sundsvall svarade däremot för en mycket bra prestation. I och med segern klättrade Sundsvall upp på en sjundeplats, och är nu bara två poäng efter Malmö och Djurgården som ligger sexa respektive femma.

Trelleborg har det dock allt tuffare. Förlusten var den sjunde raka matchen utan seger och laget ligger fortfarande näst sist, fyra poäng efter Brommapojkarna som ligger på kvalplats. För Trelleborgs del väntar en tuff bortamatch på lördag då det är skånederby mot Malmö FF. Sundsvall kommer att i sin nästa match möta Häcken som i sin tur kommer till den matchen med en 5-0 seger mot Djurgården i den senaste omgången. Räkna med en sevärd tillställning.

[media-credit name=”Foto: Micke Dahl, LoMi Media” align=”alignnone” width=”4288″][/media-credit]

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks