Idag refererade jag Malmö FF mot Kalmar i fotbollsallsvenskan för Sveriges Radio. En match som Malmö FF vann övertygande med 4-0. Malmö hade med sig 3-0 efter 45 minuters spel dock ett resultat som inte var riktigt rättvist. Kalmar skapade en del och hade en del otur i den första halvleken. Men i den andra kontrollerade Malmö resultatet och matchen och det blev aldrig riktigt spännande. Malmö har nu åtta raka utan förlust i Allsvenskan och jagar nu topplagen AIK, Hammarby och Norrköping.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks