Födelsedagen firade jag i Tingshuset i Dalby. Under Dalby GIFs ledarträff ledde jag intervjun med träffens hemliga gäster som var FIFA-domarna Mohammed Culum och Andreas Ekberg. Det blev mycket snack om domarskap, domaryrket och VAR. Så intressant att få höra berättelserna om Champions League, EM och känslan att döma Skånederby inför fullsatta läktare.
Tack Andreas och Mohammed för en trevlig pratstund och tack Dalby GIF för förtroendet.
Vill även tacka för den fina avtackningen som jag fick efter mina år som domaransvarig i klubben samt den fina grattissången.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks