Som traditionen bör besökte jag idag den första dagen av Dalby GIFs Fotbollsskola. Årets fotbollsskola håller på i dagarna fyra och ett 80-tal barn kommer under ledning av duktiga ungdomar träna, spela och ha roligt tillsammans.

I denna artikel finns en del bilder från eftermiddagens matcher. Jag kommer besöka Dalby IP någon ytterligare gång under veckan. På torsdagkväll kommer ett nytt inlägg publiceras med fler foton.

När du tittat på alla foton så ta dig gärna en rundtur bland LoMi Medias övriga foton och sidor HÄR. Det hade också varit trevligt om du vill följa LoMi Media på INSTAGRAM och FACEBOOK.

LoMi Media har genom åren skrivit en del både om Dalby GIF och Dalby. För att ta del av artiklarna om DGIF klickar du HÄR och vill du läsa om Dalby klickar du HÄR.

.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks