Idag avslutades Dalby GIFs fyra dagars fotbollsskola. Sammanfattningsvis har det varit fyra kanondagar med fint väder och härlig stämning. LoMi Media har varit på besök samtliga dagar och i denna artikel har jag samlat 118 foton som är tagna tisdag, onsdag samt idag torsdag. En länk till artikeln med foton från i måndags finns längre ner på denna sidan.

Foton Tisdag 9/8:

Onsdag 1/8:

Torsdag 11/8:

Måndag 9/8

För bilder från den första dagen (måndagen) klicka HÄR.

När du tittat på alla foton så ta dig gärna en rundtur bland LoMi Medias övriga foton och sidor HÄR. Det hade också varit trevligt om du vill följa LoMi Media på INSTAGRAM och FACEBOOK.

LoMi Media har genom åren skrivit en del både om Dalby GIF och Dalby. För att ta del av artiklarna om DGIF klickar du HÄR och vill du läsa om Dalby klickar du HÄR.

.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks