Kristianstads IK tog sista chansen i kvalserien till Hockeyallsvenskan genom att på hemmaplan besegra serieledarna Troja med 1-0 inför 2039 åskådare i Kristianstads ishall. Segern innebär att det inför sista omgången på söndag står mellan tre lag som då får göra upp om två platser i Sveriges näst högsta liga i ishockey och det är Troja, Södertälje och Kristianstad. Nedan kan du lyssna på en intervju med KIK´s assisterande tränare Joakim Johansson som jag intervjuade efter matchen för P4 Kristianstads räkning. Du kan även höra en intervju med Trojas tränare Daniel Håkansson som jag intervjuade för P4 Kronobergs räkning


LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks