Ängelholms FF är under ett konkurshot och föreningens framtid kommer att avgöras under kommande vecka. Trots turbulensen i klubben spelade laget idag mot Sirius i Superettan. Ängelholm inledde bäst och hade flera chanser att ta ledningen men istället var det Sirius som fick ett slumpmål i den 29 minuten och efter det tappade Ängelholm spelet. Sirius vann tillsist med 2-0 efter mål i 89:e minuten. jag intervjuade Ängelholms tränare Christian Järdler efter matchen för Sveriges Radios räkning.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks