Vid elva tiden var jag i Lund för att handla. Passade på att gå en runda i Stadsparken för att känna av atmosfären vid Valbrgafirandet, ett traditionellt firande som inleddes 07.30. När jag var där vid 11-tiden så fanns det uppskattningsvis 20 000 på plats. Efter två års uppehåll pga pandemin gavs åter möjligheten till att fira.

För min egen del så var det första gången jag var i Stadsparken på Valborgsmässoafton och ska man sammanfatta de tio minuterna som jag var där, var det en trevligt stämning och det var väldigt speciellt att se så mycket folk på en sån liten yta.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks