Idag fick jag möjligheten att fotografera, en för mig ny sport nämligen discgolf. Två släktingar till mig skulle tillsammans med två kompisar gå 18 hål runt Sankt Hans backar i Lund.

Jag har själv provat discgolf vid ett tillfälle. Det var förra sommaren i Haverdal utanför Halmstad. Det var väldigt svårt, men samtidigt väldigt roligt. Dock insåg jag väldigt snabbt att jag nog är bättre på att fotografera 😊 så därför blev det inget spel för mig idag 😂.

När du tittat på fotona så ta dig gärna en rundtur bland LoMi Medias övriga foton och sidor HÄR. Det hade också varit trevligt om du vill följa LoMi Media på INSTAGRAM och FACEBOOK.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks