Det blev en ordentlig folkfest längst gatorna i Lund när Katastroftåget under Lundakarnevalen hade sin avgång från Lundagård vi 13-tiden idag.
Jag har inte sett några officiella siffror om hur mycket folk som röde sig runt stadens centrala delar men om jag jämför mot tidigare Lundakarnevaler som jag besökt så var det betydligt mer folk idag.

Personligen trodde jag att regnet som hängt i luften under stora delar av förmiddagen, skulle skrämma bort en hel del åskådare men känns som det i stället blev tvärt om.
Självklart hade jag kameran med mig och lyckades få till en hel del bra bilder. I detta inlägget har jag publicerat ett 80-tal.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks