Idag är det premiär för min podcast att flytta in i videoåldern. Mittemot Micke som startade 2016 har sänds i 24 avsnitt med pandemin gjorde så att det blev ett avbrott. Men nu när allt annat är digitalt via video tänkte jag att då hänger jag med och startar ”Mittemot Micke – Video versionen”.

Premiärgäst är Johan Pettersson som till vardags är programledare på morgonen i SR P4 Kristianstad men i mitt program kommer han prata om sitt sidoprojekt, nämligen musiken.
För några dagar sedan släppte Johan en EP på diverse streamingtjänster under artistnamnet ”The Rebels Trio”. Tre fantastiskt bra låtar som Johan berättar om i detta avsnitt. Vi får även se och höra Johan spela banjo.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks