Den 8 april ska vi prata TV4-programmet Farmen i Mittemot Micke. Då gästas jag av programmets mentor Hans ”Wincent” som ger oss bakom kulisserna ”information”. Wincent får sig också en rejäl överraskning då årets vinnare Daniel Tholén dyker upp i programmet. Missa inte det 30:e avsnittet av Mittemot Micke den 8 april 17.00. Avsnittet kan du se på LoMi Media´s FB-sida, Youtube-kanal eller www.lomimedia.nu. Du kommer även kunna lyssna på intervjun som en podcast på Spotify.

REKLAM FÖR INTERVJUN:


LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks