Ett år går väldigt fort. Om några dagar ska man lära sig att skriva 2022 istället för 2021 men innan dess så tänker jag att vi ska ta oss en titt i backspegeln och se vad LoMi Media har gjort under 2021.
Under trettio minuter får du bland annat följa med till Eleda Stadion och höra hur stämningen var när publiken kom tillbaka, du ska få träffa komikern Pia Johansson, förre statsministern Ingvar Carlsson och det ska även koras årets bild 2021. Men detta är bara något ur innehållet så jag rekommenderar att du direkt sätter dig bekvämt och kollar på ”LoMi Medias Årskrönika 2021”.
Du kan se årskrönikan nedan men den finns även på LoMi Medias Facebooksida och på LoMi Medias Youtubekanal.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks