Foto: Nisse Nilsson. Egentligen skulle det inte bli fler avsnitt av mitt webb-tv program men när jag igår nåddes av nyheten att Oscar Johnson från Dalby, blivit uppflyttad till elitgruppen för domare på herrsidan och klassificerad i Superettan, kändes självklart att göra en spontan intervju med honom.
Oscar är en person som jag känt sedan han var tolv år och följt honom sedan han dömde sin första match som ungdomsdomare. Strax innan midnatt var avsnittet klippt och klart. Titta och lyssna nedan på Oscars domarresa som precis börjat. (Avsnittet finns även som podcast HÄR).

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks