FIFA-domaren Tess Olofsson gästar Mittemot Micke

Då var det dags för årets sista avsnitt av min podcast Mittemot Micke. I episod nummer 22 får du träffa FIFA-domaren Tess Olofsson och höra henne berätta om sin karriär som började en gång i tiden som ungdomsdomare i IFK Klagshamn. Men sedan har karriären gått spikrakt uppåt. Under 2019 blev hon både den första ordinarie kvinnan i herrarnas division 1 samtidigt som hon även blev den första kvinnan som fjärdedomare i herrarnas Allsvenskan. Vad är då hennes målsättning med sin domarkarriär?, svaret får du i Mittemot Micke. Lyssna här.
När jag spelar in avsnitt av min podcast brukar jag träffa gästen men ibland är det inte lätt att få min och gästens kalendrar att stämma och så var fallet med Tess. Därför gjordes intervjun via telefon och därför kan det vara något sämre ljudkvalité emellanåt, men jag hoppas du har överseende med detta.
Avsnittet med Tess är också årets sista Mittemot Micke, men jag lovar att komma tillbaka med nya intressanta gäster i januari 2020. Fram tillsdess kan du lyssna på samtliga 22 avsnitt som publicerats och du hittar avsnitten på https://www.lomimedia.nu/mittemotmicke