Jag nåddes för en stund sedan av den ledsamma nyheten att en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna Ronnie Hellström har gått bort efter en tids sjukdom.
Ronnie var målvakten som jag ville likna när jag liten. Jag sparade ihop till ett par likadana handskar som Ronnie hade under sin storhetstid. Har ett svagt minne om att jag till och med hade handskarna vid min säng på natten.

Ronnie hade en otrolig karriär som spelare både nationellt och internationellt. Inför det femte avsnittet av Mittemot Micke 2016 fick jag möjligheten att träffa Ronnie i hans hem i Beddingestrand. Det är ett möte som jag aldrig kommer att glömma och jag känner mig hedrad att Ronnie ville ställa upp som gäst i min podcast.

I detta inlägg har du möjlighet att via Spotify höra Ronnie berätta om sin fantastiska karriär.

Vila i frid Ronnie och tack för att jag fick träffa dig.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks