I blåst och kyla begav jag mig idag till idrottsplatsen i Södra Sandby för att fotografera matchen mellan Södra Sandby IF och Sösdala IF, i den andra omgången av gruppspelet i DM. Det var dock betydligt kallare än vad jag föreställde mig så det blev bara en halvleks fotograferande.
När jag bestämde mig för att åka hem och värma mig hade domaren precis blåst av den första halvleken och ställningen var 3-0 till hemmalaget. Under den andra halvan av matchen bjöds det på ytterligare sex mål och slutresultatet skrev då till 8-1.

Under mina 45 minuter på plats hann jag med att ta en hel del foton och 88 av dessa kan du se nedan: