Om kylan var bitande igår när jag var och såg DM-matchen i Södra Sandby, var kylan idag på Eleda Stadion mega-bitande om det nu finns något som heter det. Det blåste betydligt mer idag och jag hade förberett mig med att ta på en massa extrakläder men det var knappt det hjälpte.

Däremot så värmde den andra halvleken ordentligt när Malmö FF gick från 1-1 till 4-1 på elva minuter i Svenska Cupens kvartsfinal mot IFK Norrköping. På övertid gjorde sedan båda lagen ett varsitt mål vilket fastställde slutresultatet 5-2.

Nu väntar det nästa helg en semifinal mot Halmstads BK. Dock blir det inget speakerjobb för mig då matchen spelas borta.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks