Efter ett ofrivilligt uppehåll på grund av Covid 19-pandemin så är Mittemot Micke tillbaka med den 24:e avsnittet. Denna gången var det premiär för direktsändning av podcasten via webbtv (LoMi Medias Facebook och Youtube) och det ägde rum den 9 juli. Min gäst Jonne Nilsson från bandet Sme´ns Baglomma satt hemma i sitt hus i Knislinge och jag satt i mitt kök i Södra Sandby. Den versionen som du nu ska lyssna på är lite anpassad för Podcast vilket gör att vissa visuella saker är bortklippta. Eftersom vi sände live via nätet så förekommer det en del fördröjningar och även en viss variation på ljudkvalitén men jag hoppas du kan ha överseende med detta.

Jonne Nilsson är som sagt en av fyra medlemmar i det nordöstskånska bandet Sme´ns Baglomma som bildades av Jonne tillsammans med sin morbror Pälle Fridlund. Pälle slutade i bandet för en hel del år sedan men Jonne är still going strong. I Mittemot Micke berättar han hur bandet startade, om historiska ögonblick, cd-skivor och även om när han 2018 drabbades av tinnitus, som gjorde att bandet tvingades att ställa in alla spelningar sommaren 2018. Du får även höra en låt med bandet som är inspelad i deras replokal i juni 2020. 

Självklart kommer Jonne även prata om vad den nuvarande pandemin har påverkat bandets spelningar och arbete.

Lyssna på avsnittet nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks