Torsdagen den 6 maj släpps det 32:a avsnittet av Mittemot Micke. Den här gången ska vi träffa ett skånskt fotbollsproffs. Elias Dolah är född och uppvuxen i Dalby utanför Lund men är sedan många år tillbaka proffs i den Thailändska klubben Port FC.
Vi samtalar om Elias resa från Dalby GIF, Lunds BK, FC Rosengård 1917 Herr till det Thailändska landslaget. Han kommer även att avslöja sina tankar om sin fortsatta karriär.

Avsnittet släpps 6/5 17.00. MISSA INTE DETTA!

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks