Regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade på en presskonferens under fredagsmorgonen nya besked gällande tävlingsidrotten. Från och med den 14 juni kommer detta återigen bli tillåtet (utomhus) dock kommer tävlingarna ske utan publik då man inte ändrar på den gräns för 50 personer vid offentliga evenemang i nuläget.
När det gäller fotbollens så är planen då att herrallsvenskan ska börja den 14-15 juni och damallsvenskan någon vecka senare. Det innebär för min egen del att jag förhoppningsvis snart kan boka in några kommentatorsjobb för Damallsvenskan. Det hoppas jag i alla fall.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks