I helgen var LoMi Media i Stockholm och direktsände H43 Lund (Dalby) P02´s samtliga sex matcher i Lidingö Cup i handboll. För LoMi Medias del var det premiär att direktsända med appen Switcher samt med handstativet Osmo Mobile 2. Tyvärr blev det problem med det sistnämnda och den sista matchen fick sändas utan stativ. Felsökning kommer att ske och förhoppningen är att det fungerar nästa gång. Dock blev det bra sändningar än då och du har möjligheten att se samtliga matcher igen HÄR.

Det blev som sagt sex stycken matcher i och med att H43 tog sig till final och den vann man mot Åkersberga.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks