Söndagskvällen tillbringade jag i en princip fullsatt kyrka i Södra Sandby. På agendan stod det julsånger med Sandby Cantus under ledning av Katarina Koos och predikan av präst Anna Ahlström Nilsson. Dagen till äran hade man även bjudit in Emelie Torstensson med band som dels bjöd på country influerade jullåtar men även en egenskriven låt av Emelie, Walk in their shoes.
Det blev en väldigt stämningsfull timma där man verkligen kan säga att julstämningen infann sig och med full rätt kan man säga att ”Julen är insjungen i Södra Sandby”.

Jag har klippt ihop en liten video från kvällen, som förhoppningsvis förmedlar den fina stämningen.

Titta gärna vidare på LoMi Medias hemsida: HÄR kan du läsa om LoMi Media, HÄR finns fler artiklar om Södra Sandby, HÄR om Södra Sandby Kyrka, HÄR om Emelie Torstensson och HÄR foton där LoMi Media är fotograf.

Följ gärna mig i sociala medier. Klicka på namnet i fetstil för att komma till min profil: Facebook, Instagram, TikTok, Youtube och Linkedin.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks