Den här veckan hör du Mittemot Micke från Vellinge. Där bor den tidigare journalisten på tidningen Arbetet, Roger Gottfridsson. I februari fyllde han 80 år och podcasten berättar han om sin barndom utanför Alingsås och att han som liten både miste sin mamma och bror inom en kort tidsperiod. Roger började som ganska ung att skriva och lade där grunden till sin journalistiska resa och det var även i hembygden som han började din roll som idrottsledare.

Under Rogers många år som journalist har han fått uppleva 15 Olympiska spel på plats, träffat de allra största stjärnorna och fått vara med om utvecklingen inom en journalists arbete från att ringa in sin artikel, faxa och sedermera även skicka artiklar via datorn. Han delger dig även sitt intresse för Svenska städer och i programmet ställs också frågan ”Vilken var den stora stjärnan som Roger mötte i en hiss under ett fotbolls-VM”. Svaret på den fråga och en mängd andra intressanta händelser från hans karriär får du höra i veckan avsnitt av Mittemot Micke.

Du är välkommen att höra av dig med synpunkter och tips på personer som du skulle vilja höra i min podcast. Maila mig på info@lomimedia.nu

Alla avsnitt i min podcast finns på www.lomimedia.nu/mittemotmicke . Skriv gärna på sociala medier om podcasten använd #mittemotmicke.

Nytt avsnitt varje tisdag 00.01. Varje fredag eftermiddag presenteras kommande tisdagsgäst både på www.lomimedia.nu/mittemotmicke och http://mittemotmicke.podbean.com/

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks