I avsnitt nummer sju av återblickar från LoMi Medias arkiv som publicerades idag är faktiskt hämtad från 2010 och då två år innan LoMi Media startade. Inslaget är inspelat den 23/5-2010 i P4 Radio Kristianstads studio 1 där du får följa med bakom kulisserna när Micke Dahl sände lokal sport. Micke intervjuas även av Roger Bengtsson.

Titta gärna runt bland övriga sidor.

LoMi Medi kan anlitas som b.la speaker, moderator, fotograf, sportkommentator mm. För mer information läs på sidan ”Anlita”
LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks