Ingen har kunnat undgå AI-tekniken. LoMi Media har idag tagit fram och publicerat en policy för användandet av AI. När policyn var klar lät vi AI skapa en sammanfattning av policyn.

I en digital era där AI-tekniken präglar vår tillvaro och förändrar sättet vi inhämtar information, tar LoMi Media, under ansvarig utgivare Micke Dahl, ställning till användningen av artificiell intelligens på sin hemsida. Genom att öppet erkänna möjligheterna AI-tekniken erbjuder, klargör LoMi Media sin policy som inkluderar användning av tekniken under skapandet av artiklar eller andra produkter. Samtidigt betonas vikten av mänsklig granskning av allt innehåll som publiceras på webbplatsen. Policyn, författad av Micke Dahl, markerar tydligt företagets förhållningssätt till AI-teknik och dess begränsningar, där tekniken aldrig kommer användas för att redigera eller skapa bilder. (Skapad av AI)

Läs hela policyn HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks