Sverige besegrade i eftermiddags Mexiko i den sista gruppspelsmatchen i VM med 3-0 och är därmed klara för åttondelsfinal mot Schweiz. Jag är en stolt svensk, hade visserligen varit det även om det blivit respass ur VM men efter dagens match är jag faktiskt lite extra stolt. För vilken insats Sverige stod för. Laget spelade för varandra och det har man visat under samtliga tre matcher.
Nu ska man inte ta ut något i förskott men med tanke på att vi slipper Brasilien i åttondelsfinalen eftersom vi vann gruppen känns det lite som om det kan bli en sommar lik den 1994. Hoppas kan man ju alltid.

Janne Andersson & CO kommer att sova gott i natt och det är dom värda att få föra och det kommer även jag att göra. Nu längtar vi till tisdag kl 16.00 då Schweiz står som motståndaren i åttondelsfinalen.

Fotot är taget i mars då Sverige mötte Chile på Friends Arena.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks