kdff-dif-damallsvenskan-9-juli-2016-dsc_0678På lördag spelas den sista omgången av Damallsvenskan i fotboll. Toppstriden är sedan länge avgjord men det är definitivt inte bottenstriden. Kristianstad, Umeå och Mallbacken kämpar om att inte ramla ur Damallsvenskan. På Vilans IP i Kristianstad spelar just Kristianstad och Umeå och det kommer garanterat att bli en spännande match. Jag kommenterar matchen för Sveriges Radios räkning och du kan höra den från 14.55 HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks