Foto: LoMi Media 2015Idag blev klart att LoMi Media tillsammans med JL Media Group kommer att livesända samtliga sex matcher från USM Steg 4 Pojkar B grupp 8 i handboll som spelas i Nyvångshallen i Dalby 1-2 april. Lagen som kommer att spela i Dalby är H43 Lund 1, IK Sävehof, IFK Kristianstad och Skånela IF. Sändningstiderna är i nuläget inte fastställda men kommer att publiceras på hemsidan så fort dessa är klara. Sändningar kommer innehålla kommentator (MIcke Dahl), grafik, repriser samt intervjuer. Sändningarna kommer du att kunna se HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks