I ett soligt Södra Sandby möttes idag hemmalaget och Glimåkra IF. Jag fanns på plats under 50 minuter av matchen och fick se en jämn kamp där bollen hamnade i maskorna två gånger, och då en gång i varje mål.

Slutet av matchen följde jag via Min Fotboll och trodde nog att det skulle bli oavgjort men Glimåkra och Christian Hansen ville annat. I matchens 76:e spelminut gjorde Hansen på straff sitt andra mål för kvällen. Det målet blev avgörande och Glimåkra kunde åka de tio milen hem med tre poäng i bagaget. Södra Sandbys mål gjordes av Alexander Ulmén.

Nedan finns ett 50-tal bilder som jag tog under matchen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks