Idag inleddes gruppspel 2 av årets Cup Kommunal (Distriktslagsturnering) för flickor 17. På Södra Sandby IP i Skåne spelades den första matchen i grupp 2 mellan Skåne och Västergötland. Det blev en välspelad och spännande historia där slutresultatet skrevs till 3-3 inför hundratalet åskådare.
Imorgon går Östergötland in i det andra gruppspelet och i Hörby möter man Västergötland. På söndag avslutas gruppspelet med Skåne mot Östergötland i Hörby.
LoMi Media fanns på plats under dagens match och bilderna finns nedan:

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks