BILDEXTRA: Danska handbollsfesten i Malmö Arena är slut för denna gången

Idag spelades de tre sista matcherna i Malmö Arena under detta VM. Jag kom till arenan lagom till den andra halvleken mellan Kroatien och Bahrain och tog en del bilder under den matchen. Kvällens höjdpunkt var Danmarks avgörande möte med Egypten där danskarna drog det längsta strået och blev genom segern etta i gruppen och slapp på så sätt Sverige som motståndare i kvartsfinalen.
Även denna kväll bjöd den danska publiken på en makalös inramning. Den röda väggen kommer jag minnas länge och ska jag vara ärlig så är dessa fyra matcher med Danmark som jag bevittnat live under detta VM, upplevelser som lätt hamnar på min topp 10-lista.
Idag publicerar jag runt 120 bilder från kvällen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy