I en skogsdunge i Södra Sandby slingrar sig en tomtestig. En röd träskylt med en tomteluva på toppen står ut med en cykelbana och pekar tydligt ut starten på stigen.

Väl inne på stigen får man snabbt syn på några tomtar ståendes en bit in i skogen. Det känns lite som att komma in i en adventskalender och man väntar på att fler tomtar sja dyka upp, vilket det gör.

Rundan i skogen blev en väldigt mysig och trevlig upplevelse. Kommer att bli fler promenader längs stigen fram tills jul.

Initiativtagarna till denna geniala idé är två familjer som bor i Södra Sandby. Via sociala medier har man uppmanat allmänheten att sätta dit fler tomtar, vilket man lyckats med. Uppmaningen innebär att när jag om någon dag tar ytterligare en promenad i skogen så finns där säkert nya tomtar i skogen. En stor eloge till er som gjort tomtestigen till en trolig tradition.

Nedan finns några foton som jag tog i förmiddags samt två stycken nu under kvällen då det visade sig att det fanns en del av ljus tända vid stigen.

Passa på att rösta fram årets bild tagen av LoMi Media. Klicka HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks